dilluns, 21 d’abril del 2014

MAPA DE ROMA



En aquesta imatge es pot veure el mapa de Italia.
Situació de  Roma 

DE SUSANA BLASOC LLORENS DE 1ºA

FOTO DE EL PALMERAL D'ELX




El Palmerar d'Elx és una gran extensió de palmeres situat dins del nucli urbà de la ciutat d'Elx. És el palmerar més gran d'Europa.

DE SUSANA BLASCO LLORENS 1ºA

dimarts, 15 d’abril del 2014

APOLO

En aquesta imatge podem veure a Apolo el deu de l'amor.
Apolo va ser una de les divinitats principals de la mitologia grecoromana, un dels deus olímpics. Era fill de Zeus i Leto i germà bessó d' Artemisa, posseïa molts atributs i funcions i possiblement després de Zeus va ser el deu més influent i venerat de tots els de la antiguitat clàssica.

SANDRA BLASCO LLORENS
LAURA HIDALGO SANTAMARÍA
SUSANA BLASCO LLORENS

1r A

Deus grecs

Ací hi ha molts dels deus que tenien  els grecs.
Marina Baeza 1ºA

Piràmides - Egipte



Miquel 1r A

CLEPSIDRA


En aquesta imatge podem veure una antiga clepsidra.
La clepsidra servia per a tindre un temps per a parlar en les assemblees
es posava aigua en un pot amb un forat i mentre que caia es podia parlar quan arribava al pot de baix terminava el torn de paraula.

SUSANA BLASCO LLORENS 
SANDRA BLASCO LLORENS 
LAURA HIDALGO SANTAMARÍA
1ºA

Grecia - Acrópolis



Es El Partenón de la Acrópolis de Atenas,  és un símbol de la Grecia clàssica.





Clepsidra



En aquesta imatge podem vore una CLEPSIDRA, seriva per a mesurar el temps que li tocava parlar a algú, La solien utilitzar per als torn de paraula en reunions importants.

Júlia Oncina 1ºA

Escultura grega





Joan Gomis - 1r A

Assíria


Assíria fou un Imperi hegemònic de la zona de Mesopotàmia que derivava el seu nom de la primera capital Assur. Per la província romana d'Assíria vegeu: Assíria la província romana.

Fet per : Sandra Giner 1ºa ESO  

Mesopotamia


 La història de Mesopotàmia està documentada des del 10000 aC al 637 dC (conquesta musulmana). El període més important és del 3100 al 538 aC, durant el qual fou bressol de tres civilitzacions: sumèria, babilònica i assíria.és l'antiga denominació de la regió situada entre l'Eufrates i el Tigris, que era dividida en dues parts: la Baixa Mesopotàmia, entre el golf Pèrsic i el punt on els dos rius s'acostaven a la mínima distancia, anomenada sovint Babilonis o Sumer, i l'Alta Mesopotàmia, on es va desenvolupar la civilització semita d'accàdia (Accad) i posterior d'Assíria, la civilització hurrita amb el regne de Mitanni, i va florir després el regne d'Assíria.

Fet per : Sandra Giner 1ºaESO 

L'Acròpolis




Miquel Giner 1r A

L'Acròpolis



Esta és una imatge de Grècia que es pot veure més a prop un teatre deprés més lluny una muralla de l' acròpolis i més lluny la ciutat més nova.

Monedes gregues



És la primera moneda que va estar en Grècia, es diu el plom pesa uns   mesura 16 mm de diàmetre i 2 de esperssor.

ALEXANDRE EL GRAN


En aquesta imatge podem veure com era ALEXANDRE MAGNE
Alexandre III de Macedònia, més conegut com a Alexandre Magno va ser el rei de Macedònia des de 336 a. C. fins a la seua mort. Fill i successor de Filipo II de Macedònia i Olímpia de Epiro. Filipo li havia preparat per regnar, proporcionant-li una experiència militar i encomanat-li a Aristòtil la seua formació intel·lectual.

LAURA HIDALGO SANTAMARÍA
SANDRA BLASCO LLORENS
SUSANA BLASCO LLORENS
1ºA

Alexandre el Gran




Alexandre III el Gran o Alexandre el Magne (21 de juliol del 356 aC - 10 de juny del 323 aC) va ser rei de Macedònia (336-323 aC), conqueridor de l'Imperi Persa i un dels líders militars més importants del món antic. És potser una de les figures més atractives de la història.

L'ACROPOLIS D'ATENES


En aquesta imatge podem veure com era una Acròpolis
L' Acròpolis d'Atenes .Les acròpolis es situen en la part alta de les ciutats. Es tractava de recintes emmurallats que contenien els principals monuments així com els edificis religiosos i cívics més importants


LAURA HIDALGO SANTAMARÍA 1ºA

FOTO DE EL MAPA DE GRECIA



En aquesta imatge es pot observar el mapa de Grècia 
DE SANDRA BLASCO LLORENS DE 1ºA


FOTO DEL MAPA DE GRECIA




En la  imatge es pot vore el mapa de Europa i asenyalada Grècia

Sandra Blasco Llorens 1r A



HOPLITA



Hoplita, els soldats de peu de l'exèrcit grec es deien hoplites.
Un hoplita era un ciutadà pobre, que no portava cavall i que comprava o portava l'equip de guerra que podia o volia. De tal manera que els hoplites més adinerats, amb cavall o a peu, portaven les millors armadures, cascos, llances i escuts i es col·locaven en primera fila per a impressionar a l'enemic.

LAURA HIDALGO SANTAMARÍA 1ºA

divendres, 11 d’abril del 2014

DISCÒBOL


El Discòbol és una escultura del grec Miró anomenat l'Atenenc tot i que era d'Elèutera a Beòcia, i creada vers el455 aC. Representa un atleta just abans de llençar un disc. L'original era de bronze però només es coneix per les còpies romanes en marbre. Es considera d'estil sever.
Miró representa el cos de l'atleta en el moment de màxima tensió, però aquest esforç no se li reflecteix a la cara. El gir del cos es vigorós però de manera delicada i harmoniosa. Tot el cos està inclinat cap endavant.

DE SUSANA BLASCO LLORENS 1ºA

EL RIU MILLARS


El Millars (en castellà Mijares) és un riu de la conca mediterrània de la Península Ibèrica que naix a El Castellar (Terol), l'Aragó, a la serra de Gúdar, a uns 1.600 metres d'altitud. Té 156 km de longitud, una conca de 4.028 km² i un cabal mitjà de 14,72 m³ per segon a Cirat. És de règim pluvial mediterrani, amb grans crescudes, i els seus afluents principals són el Valbona i l'Albentosa, a l'Aragó, i el riu de Vilafermosa, el riu de Llucena i la rambla de la Viuda, al País Valencià.
En direcció nord-oest sud-est, entra al nord-oest del País Valencià per la comarca de l'Alt Millars, on hi ha el pantà d'Arenós, passa per MontanejosCiratArañuelTogaTorrechivaVallatFanzara, i s'endinsa a la Plana Baixa per Ribesalbes, on hi ha el pantà del Sitjar. Després continua pel terme d'Onda, el d'Almassora, al nord, i el de Vila-real i Borriana al sud. En el seu últim tram marca la frontera entre la Plana Baixa i la Plana Alta i desemboca a la Mediterrània entre Almassora i Borriana al paratge conegut com Les Goles.

DE  SUSANA I SANDRA BLASCO LLORENS 1ºA

FOTO ESQUEMA DELS DEUS

En aquesta imatge es pot observar un esquema dels Deus grecs.

FET PER SUSANA BLASCO LLORENS DE 1ºA

dimarts, 1 d’abril del 2014

HATSHEPSUT

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         


Hatshepsutreina-faraón de la dinastía XVIII de Egipto. Quinta gobernante de dicha dinastía, reinó de ca. 1490–1468 a. C. Gobernó con el nombre de Maatkara Hatshepsut, y llegó a ser la mujer que más tiempo estuvo en el trono de las "Dos Tierras".      

Maria Alemany Ferrer         1ºB     

Riu Xúquer

                                                                                                                                                                                                      
 És un riu de la conca mediterrània de la Península Ibèrica. Desemboca a la mar Mediterrània a la població de Cullera (Ribera Baixa,País Valencià).Té una longitud de uns 500 km,és el riu més gran dels que passen per la Comunitat Valenciana.Era conegut amb el nom de Sucro per els romans.     

  Fet per: Maria Alemany Ferrer de 1r B

Coves de Canalobre

Coves de Canalobre en Busot (Alacant)

Tenen 1.500.000 anys d´antiguetat i van ser descobertes al segle VIII d.c.

Juan Sala Marco  1r A

EL PIC ANETO





En aquesta imatge podem observar el pic mes alt dels Pirineus ,Aneto 3.404 metres per damunt de nivell del mar.

LAURA HIDALGO SANTAMARIA 1·A

EL RELLEU DE LA COMUNITAT VALENCIANA


En aquesta imatge podem contemplar la Comunitat Valenciana
El relleu de la Comunitat Valenciana es caracteriza perqué presenta dues formes predominats : les cadenes muntanyoses i els altiplans de l´interior ,i les planes de la costa.

Laura Hidalgo  1r A